fbpx

Koronavírus tájékoztató

Kedves Vendégeink!

Szeretnénk, hogy pihenésük alatt is biztonságban legyenek! Az alábbiakban tájékozódhatnak apartmanházunk működéséről és a bevezetett óvintézkedéseinkről.

  • Mivel a Villa Jazz automatizált szálláshelyként működik, nincs személyes kontaktus a személyzet és a vendégek között. Természetesen amennyiben szeretnének személyesen, ill. telefonon és e-mailben is el tudnak érni minket. A foglalás, a fizetés, az apartmanházba történő bejelentkezés is online történik. A ház előterébe kapukóddal, az apartmanokba a check-in boxba előre kikészített, fertőtlenített kártyával tudnak bejutni. Közvetlenül a bejárat mellett kézfertőtlenítőt helyeztünk el!
 
  • Az apartmanokat természetesen eddig is nagyon alaposan takarítottuk, a tisztaságra ezután is nagyon figyelünk. Az ágynemű, a törülközők és a konyharuha mosodából érkezik, magas hőfokon mosva, kivasalva. Mindig új mosogatószivacsot, papír kéztörlőt, ill. fertőtlenítő folyadékot helyezünk el a konyhában.
 

Takarítás után ózonos fertőtlenítést végzünk, majd alapos szellőztetés után foglalható el az apartman.

Az apartmanokba vendégeink megérkezése után senki nem megy be, így ugyanolyan biztonságban lesznek mint a saját otthonukban.

Távozáskor az apartmant nyitó kártyákat a check-in boxban tudják hagyni.

A Villa Jazz nemcsak egy szállás, hanem lehetőség a teljes kikapcsolódásra, szellemi- és fizikai felfrissülésre az év bármely szakában!

Galéria

Kapcsolat

8850 Murau Anna-Neumann str 23.

+43 676 4459548

+36 20 3207950

villa@villajazz.eu

Keresés