APARTMANOK

Deluxe apartman folyóra néző (2)

A folyóra néző Deluxe apartman a ház földszintjén helyezkedik el, ezért kényelmesen megközelíthető. Az épület fekvéséből adódóan azonban a folyó felől ez már a második emelet. A két légterű apartman egy hálószobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával rendelkezik. 4 felnőtt részére nyújt kényelmes elhelyezést.

Duplex apartman 2 hálószobával (3)

A 2 hálószobás Duplex apartman a földszintről nyílik, de az épület fekvéséből adódóan a folyó felől ez már a második szint. Belső kétszintes, a szinteket a folyóra panorámás, hatalmas ablakokkal rendelkező impozáns lépcsőház köti össze. Alapterülete 83 m2, 7 felnőtt részére kényelmes.

SUPERIOR APARTMAN (4)

A Superior apartman a ház földszintjén helyezkedik el, ezért kényelmesen megközelíthető. Ablakai egy kis pihenő parkra, ill. az utcára néznek. Egyszobás, ugyanakkor tágas, kényelmes. Kis előtérből, amerikai konyhás nappaliból és tágas fürdőszobából áll. 2 felnőtt, ill. babával érkező szülők részére ajánljuk.

Deluxe apartman (5)

Deluxe apartmanjaink a ház első emeletén helyezkednek el. Kis előtérből, amerikai konyhás nappaliból, háló- és fürdőszobából állnak. Abalakaik a folyóra, ill. az utcára néznek. 4 felnőtt részére nyújt kényelmes elhelyezést.

Deluxe apartman (6)

Deluxe apartmanjaink a ház első emeletén helyezkednek el. Kis előtérből, amerikai konyhás nappaliból, háló- és fürdőszobából állnak. Abalakaik a folyóra, ill. az utcára néznek. 4 felnőtt részére nyújt kényelmes elhelyezést.

Duplex apartman városra néző (7)

A városra néző Duplex apartman a ház első emeletén helyezkedik el. Kis előtérből,  nappaliból, különálló konyhából, háló- és fürdőszobából áll.. Abalakaik az utcára néznek. 4 felnőtt részére nyújt kényelmes elhelyezést.

STANDARD APARTMAN (8)

Az egylégterű, Standart apartmanunk a ház második emeletén, a tetőtérben helyezkedik el. A nappali részben ággyá alakítható bőrkanapé, a háló részben kényelmes franciaágy található, Konyhája és fürdőszobája kényelmes, tágas. 3 felnőtt, ll. két felnőtt és egy-két gyermek részére kényelmes.

Deluxe családi apartman (9)

A Deluxe családi apartman a ház második emeletén helyezkedik el, részben tetőtéri kialakítású. Kis előtérből amerikai konyhás nappaliból és hálószobából áll. 4 felőtt, vagy 2 felnőtt és három gyermek részére kényelmes.

Duplex apartman (10)

A kétlégterű, duplex apartman a ház második emeletén, a tetőtérben helyezkedik el. Az amerikai konyhás nappaliban ággyá alakítható bőrkanapé, a hálószobában kényelmes franciaágy található, Fürdőszobája kényelmes, tágas. 3 felnőtt, ll. két felnőtt és egy-két gyermek részére kényelmes.