Szolgáltatások

Ingyenes WIFI

A ház teljes területén ingyenes internet hozzáférést biztosítunk.

Covid-19 tájékoztató

Szeretnénk, hogy pihenésetek alatt biztonságban legyetek! Az alábbiakban tájékozódhattok apartmanházunk működéséről és a bevezetett óvintézkedéseinkről.

Részletek

Fontos információk a parkolásról

Mivel apartmanházunk a hangulatos óvárosban található a partokás igényel némi odafigyelést.

Az utcánkban ingyenes a parkolás, azonban hétköznap 8.00-18.00, szombaton pedig 8.00-12.00 óráig a maximális parkolási idő egy óra. A fennmaradó időszakokban nincs időkorlát. A városban több ingyenes, korlátlan ideig használható parkoló van, ezek a háztól 3-5 perc – a Mur folyón átívelő hídon-sétára találhatóak. Autóval egy kicsit hosszabb az út, mivel az utcánk egyirányú. Az apartmanokban található térképen jelezzük a parkolók helyét és megközelítését is. Mindezekért cserébe a házat a Mur-parti sétánytól csak egy hangulatos lépcső választja el. Pár perces sétára számos étterem, kávézó, söröző, ajándékbolt, hatalmas játszótér található. 

Folyamatos információk az aplikációnkon

Apartmanházunkba applikáción keresztül is be lehet jelentkezni. Az applikáció a nálunk töltött időd még kellemesebb eltöltéséhez ad hasznos tippeket.  Foglalásod után küldünk egy linket, ahonnan le tudod tölteni.

Online checking

Vendégeink kényelmét szolgálja az előzetes bejelentkezés lehetősége. A hosszú út után nem kell bajlódnia a bejelentkezési lap kitöltésével, hiszen ezt már az érkezése előtt kényelmesen, otthonában megtette. Mivel adatait már a megérkezése előtt a rendelkezésünkre bocsátotta  GästeCard kártyáját is be tudjuk készíteni az apartmanjába.

Nagyképernyős TV minden szobában

Apartmanjaink nappali- és hálószobájában is nagyképernyős televízió szolgálja vendégeink kényelmét, kikapcsolódását.Az LCD TV-k  internet kapcsolattal rendelkeznek, ill. minden TV készülékünkre HDMI és USB eszközök is csatlakoztathatóak.

Mosási, vasalási lehetőség

Apartmanházunk alagsorában kialakítottunk egy kis mosókonyhát, amit vendégeink térítésmentesen használhatnak. A mosókonyhában vasaló, mosó- és szárítógép, ill. mosó- és öblítőszer áll vendégeink rendelkezésére. 

Bababarát megoldások

Kisbabával érkezőknek kérésre bababarát szolgáltatást biztosítunk! Babaágy, etetőszék, babyphone, pelenkázó, babafürdőkád biztosítja a gyermekek kényelmét. Igényét kérjük, írásban feltétlenül előre jelezze, hogy az eszközöket apartmanjába bekészíthessük!

Vonattal vagy busszal a sípályára

A kreischbergi sípálya 7 km, kisvonat és busz is megy a városból a sípályára (250 m mindkét állomás).

Hétköznap:

Murau-Kreischberg: vonat:   8:30, 10:00, 12:00   busz:   8:00

Kreischberg-Murau: vonat:  13:44, 15:44, 17:44    busz:  14:20

Hétvégén:

Murau-Kreischberg:  vonat:  10:00                 busz:  8:00,  12:00

Kreischberg-Murau:  vonat:  15:44,  17:44    busz:  13:44

Bakancsok szárítása

Sítárolónkban elhelyezett bakancsaid reggelente szárazon, melegen várnak.

Sífelszerelés tárolása

Apartmanházunk alagsorában található a síléc- és bakancstároló. Amennyiben szeretné elkerülni a napi cipekedést, javasoljuk, hogy a léceket, bakancsokat Kreiscbergen a sípálya melletti tárolóban helyezzék el, ahol biztosított a bakancsok szárítása is.

Gyerek síoktatás a hétvégeken

Várok minden síelni vágyó gyermeket hétvégente a kreischbergi sípályán. Ha érdekel az oktatás, kérlek írj pár sort a foglaláskor, és az oktatás részleteivel kapcsolatban keresni foglak. Tóth Anna síoktató