fbpx

Kirándulás kicsiknek és nagyoknak

NÉHÁNY AJÁNLAT A MURAU-KREISCHBERG RÉGIÓBAN TALÁLHATÓ SZÁMTALAN, CSALÁDOK SZÁMÁRA IS KÉNYELMES TÚRAÚTVONALBÓL:

Kreischberg
A Kreischbergi felvonóval lehet elérni a hegyi állomást. Onnan akár gyerekekkel is kényelmes kirándulásokat lehet tenni. Dinó erdő, disc-golf park, és további élmények a gyerekek számára.

Körutak és tematizált útvonalak
A völgyben is található néhány olyan útvonal, mely gyermekes családoknak is megfelelő. Kellemes körtúra  a bogárúton vagy a Frauenhainweg-en. A kicsiket felfedezési lehetőség várja a betűrallyn vagy a nyomozási útvonalon.

Bogárút
A muraui WM-csarnokból Stolzalpe irányába indulva térhettek rá az 5 km hosszú hegyi ösvényre.

Frauenhainweg
A Frauenhainweg a muraui pályaudvar közelében található. Erre, az állatokkal kapcsolatos tanösvényre, a Frauenalpe irányából lehet rátérni, mielőtt az Egger kőfaragóval szemben balra kanyarodnának. A kellemes, kb. 45 perces kiránduló útvonal az erdőn keresztül vezet, kilátással Muraura.

Muraui betűrally
A kincses térképet a muraui információs irodában lehet elkérni (néhány lépés a Villa Jazz Apartmanháztól) és a családdal együtt fedezheted fel Murau városát. A kincses térkép a piros útjelző betűk rejtekhelyéhez vezet. Ha a túrát sikeresen teljesítetted, kis ajándékot kapsz.

Nyomozási útvonal
A St. Georgen am Kreischbergi nyomozási útvonal kis felfedezőknek való.
Vidám bélyegzőfüzet kíséri a gyerekeket St. Georgen-en át, melyet az információs irodában lehet megkapni. Az útvonalon kis színes házikókat találni, melyekbe egy betűbélyegző van elrejtve. A nyomozói munka sikeres befejezésével, az információs irodában kis meglepetés várja a gyerekeket.

Nézze meg szabad apartmanjainkat!